Fotógrafo: Chaovarith Poonphol

Green 26 de Anonym | Oficinas ×

Fotógrafo: Chaovarith Poonphol

Green 26 de Anonym | Oficinas ×

Fotógrafo: Chaovarith Poonphol

Green 26 de Anonym | Oficinas ×

The office of thai TV production company ‘Green 26′ received a full renovation by architect and designer Anonym studio. Located in a town-home (Bangkok) Anonym wanted to link both the past and future uses of the building. A covered walkway was placed in the structure’s unused backyard space, and a new inner courtyard was created. Green is heavily used in the interior because it’s the client’s favorite color, and name of the company, but also to represent the natural elements brought into the space by Anonym studio.

Anonym studio

Fotógrafo: Chaovarith Poonphol

Green 26 de Anonym | Oficinas ×

Fotógrafo: Chaovarith Poonphol

Green 26 de Anonym | Oficinas ×

Fotógrafo: Chaovarith Poonphol

Green 26 de Anonym | Oficinas ×