Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

This mansion in an Antwerp high-class residential area underwent a total make-over. Classic structures and finishing lines are turned inside out. Form follows function, function follows form. Who knows? There is no choice, there is coexistence. In this place, functionality meets the eye. The house became a lot more fun, because living should be fun. Even in a household with five where there is loads to store. And certainly in a mansion with a lot of natural character.

The atypical use of color, form and material mounts not only adds to the living fun factor but also gives it more cachet. Without pushing it to the limits. The authentic and classy elements are treated with respect.

This is a place to start and end the day with a good mood: showering, cooking, studying, … become smile-orientated actions in. Even the door of the bathroom looks like a golden gate to haven.

Total renovation of a mansion in the Berchem Pulhofwijk. Turned inside out.
Because the eye is also allowed.
Because it is practical.
Because living must be cheerful.
Because van staeyen interior architects always puts the best foot forward.
Because a family with three children has a lot to store.
Because the house has character.
Because a slightly different use of color, shape and material gives much more cachet.
Because showering is fun. ....

www.vanstaeyen.be
https://www.facebook.com/vanstaeyen.be/
https://www.instagram.com/johanvanstaeyen/

Design Team:

Van Staeyen Interieur

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×

Fotograf: Luc Roymans

Antwerp Townhouse renovation von Van Staeyen Interieur | Wohnräume ×