Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

The club, hotel, or apartment? Something from everyone. Our residential project perfectly reflects the personality of the owner: he is brave, extravagant, and not afraid of new combinations or long parties.

An exotic veneer is mixing with perforated metal. Where you would be looking for an office, there is a DJ counter. There is only a minimum of walls here, which allows easy move and dance through space. This apartment is unrestrained - and that's what the owner wanted. He runs an international company, travels a lot, and likes the atmosphere of design hotels. Even at home, he wants to feel like he's on vacation.

Travel goes hand in hand with the freedom that space was initially lacking. We decided to change the previous layout. We got rid of the excess partitions and opened it. The individual zones and purposes are seamlessly connected, and the rooms are divided only by sliding glass doors. However, even these can be slid into built-in cabinets and can disappear completely. The functions of space are not defined by walls but by materials. Continuity is supported by a cast gray floor, which is in the entire area of ​​the apartment.

The connecting element in all parts of the apartment is also industrial accessories and details. We worked with wire glass, metal, white painted masonry, and dark panels. We had to incorporate another element into space: exotic wood. The client wanted us to use a non-traditional exotic veneer with a distinctive drawing in the space. So we had scans of the wood done and put the pattern together to stand out. The perforated sliding plate that separates the bathroom from the bedroom was again created according to a pattern on the shirt of one of the architects.

Extravagance is also underlined by the challenging SHIBARI luminaires from the Czech glass brand BOMMA. They are supplemented by industrial handles from the London brand Buster Punch, and stainless steel switches GIRA. The owner's great passion, electronic music, is referred to not only by the neon sign "I love techno" but also by a table with a print from the Diesel for Moroso collection, which you will find in the living room. And most importantly: there is a fully equipped facility with a DJ counter.

The apartment is connected to a spacious terrace, which can instantly turn into a dance floor. And what do the guests say about an atypical apartment? At first, they are often surprised because most of them have not yet encountered such a space. They get used to it for a while, but then they are always looking forward to coming back again.

Design Team:

Studio Perspektiv

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×

Photographer: BoysPlayNice

Techno Lover Apartment by Studio Perspektiv | Living space ×