Photographer: Tim Crocker

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×

Photographer: Tim Crocker

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×

Photographer: Tim Crocker

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×

This sinuous development brings residents back into the town centre and creates a buzzing leisure economy around a multiplex cinema, restaurants and shops. 121 apartments surround a shared roof-garden.

PTE provided a full service from concept to completion.

“The Scene shows that putting the right homes in the right places can be part of something much bigger, sparking new life into communities and bringing in additional investment.”
David Orr, Chief Executive, National Housing Federation

Awards
— Waltham Forest Design Award 2017: Outstanding contribution to the regeneration of Walthamstow Town Centre
— London Planning Award 2017: Best Town Centre Project
— Housing Design Award 2016: Sustainable High Density Award
— New London Award 2016: Mixed-use
— Planning & Placemaking Award 2016: Design Excellence
— RICS Award 2016: Community Benefit Highly Commended
— RICS Award 2016: Regeneration Highly Commended
— National Housing Award 2015: Best Regeneration Project and Overall Winner
— Sunday Times British Homes Award 2015: Mixed-use Development Commendation
— What House? Award: Best Development Gold Award
— What House? Award: Best Brownfield Development Gold Award
— What House? Award: Best Partnership Silver Award

Islington and Shoreditch Housing Association and Hill Residential

Pollard Thomas Edwards

Photographer: Tim Crocke

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×

Photographer: Tim Crocker

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×

Photographer: Tim Crocker

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×

Photographer: Tim Crocker

The Scene by Pollard Thomas Edwards | Apartment blocks ×