Photographer: Martin Rütschi ©Enea

ETH Zurich by Enea | Gardens ×

Photographer: Martin Rütschi ©Enea

ETH Zurich by Enea | Gardens ×

Photographer: Martin Rütschi ©Enea

ETH Zurich by Enea | Gardens ×

A calm ambiance for great minds. The project area was a space between two buildings of the university; a pedestrian corridor used mainly by students. Enea structured the space by installing points of attraction along the way, where people can rest, meet and relax. It has proven how structured spaces and deliberate plantings can add value even for people on the go.

Lead architects: Enea Landscape Architecture
Design Team/Collaborators: Enea Landscape Architecture

Photographer: Martin Rütschi ©Enea

ETH Zurich by Enea | Gardens ×

Photographer: Martin Rütschi ©Enea

ETH Zurich by Enea | Gardens ×