Photographer: Tomáš Souček

Gas Station by atelier SAD | Infrastructure buildings ×

Photographer: Tomáš Souček

Gas Station by atelier SAD | Infrastructure buildings ×

Photographer: Tomáš Souček

Gas Station by atelier SAD | Infrastructure buildings ×

Service area – a reinforced - concrete structure featuring three funnel - shaped columns that support a melded trio of curvy horizontal discs.

Overhead lighting – built into the surface where columns meet discs and lining their undulating edges.

The larch façade of the cubic kiosk boots the station’s streamlined appearance. Timber beams inside the shop generate a sense of coherence between interior and exterior.

Design team:

MgA. Adam Jirkal & MgA. Jerry Koza & Koen Huyghe & Ing. Arch. Vít Markvart

Project partners:

Collaborators: Pro Global, s.r.o., Bratislava
Project Management: C-Partners, s.r.o., Bratislava

Photographer: Tomáš Souček

Gas Station by atelier SAD | Infrastructure buildings ×

Photographer: Tomáš Souček

Gas Station by atelier SAD | Infrastructure buildings ×

Photographer: Tomáš Souček

Gas Station by atelier SAD | Infrastructure buildings ×