Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Our task was to modify the house plan and redesign its interior to fit the needs of a three-person family. Cooking zone was relocated closer to the living room whereas the former kitchen space was replaced with a bathroom. Accordingly, the wardrobe was installed where previously there was a bathroom. Blue colour is repeated throughout the home to complement the dominant light tones. Much attention has been given to the natural and painted wood textures as well as textile combinations.

AKTA

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×

Photographer: Darius Petrulaitis

Vasaros street by AKTA | Living space ×