Plexwood collections

Het product plexwood is een lijn van innovatief houten halffabrikaten die conceptueel kunnen worden toegepast voor het interieur, door de opbouw en wijze van productie is plexwood een duurzaam materiaal, door zijn opbouw is het sterk met een onderscheidende lijnenstructuur.
Wij produceren per opdracht, afgestemd op uw project. De onderscheidende kracht van plexwood ligt in de fijne lijnenstructuur door het gebruik van kruislings verlijmde fineren.
De op houtfineren gebaseerde lijnenstructuur maakt plexwood een esthetisch en grafisch materiaal, zonder overheersend te zijn. Door de opbouw is plexwood in het algemeen sterker dan regulier gezaagd hout, wat het mogelijk maakt om zachter productiehout toe te passen voor intensief gebruik.
Plexwood is verkrijgbaar in 9 houtsoorten, in 10 productgroepen, met eindeloze variatiemogelijkheden voor maximale ontwerpvrijheid en flexibiliteit:
Houtsoorten: berken, beuken, eiken, grenen, grenen/okoumé, meranti, okoumé, populieren, vuren.
Assortiment: strook, parketstrook, vloerdeel, tegel, paneel enkelzijdig, paneel dubbelzijdig, paneel buigbaar, massief, profiel, speciaal.

Plus

Plus Plus