BAK arquitectos

Since 2000 | Employees 3

JD House

provincia de Buenos Aires | Argentina | Completed 2004-2009

BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
Brief Relation of JD House.

The particularity of this engagement was that, although the requirement was about two bedrooms and their respective bathrooms, the social area must be large enough with the possibility of being adapted to different uses as they frequently receive many friends.
The program was resolved by crossing two prisms perpendicularly and placing it in a forest clearing between the trees. The strong slope of the land was exploited to hide part of the program, reducing in this way the presence of the built volume.

BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla

what

See related products



BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
photographer: Gustavo Sosa Pinilla
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House
BAK arquitectos-JD House